top of page

Bästa tipsen för en tjejkväll med tema SPA


Har du slut på idéer för en unik tillställning för tjejgänget? Här får du bästa tipsen för en tjejkväll med det lilla extra. En lyckad tjejkväll är den där alla känner sig lite extra bortskämda och har kul ihop.

Korka upp bubblet, ställ fram något gott att äta och gör er redo för ett exklusivt hemmaspa!

Vem gillar inte bubbel? Det alltid en stämningshöjare att bjuda på ett gott mousserat vin eller champagne för det får kvällen att kännas lite extra lyxig. Handfatet funkar fint som vinkylare för den som saknar champagnehink.

Till ett lyxigt vin ska det finnas ett minst lika lyxigt tilltugg. En fruktbricka med exotiska frukter och bär är ett perfekt sådant. Förutom att det är gott är det också ett mer hälsosamt alternativ för den som verkligen vill komma in i spa-mode.

För er som varit på många spa:n vet att de allra bästa har fört in naturen på ett kreativt sätt. Ett sådan sätt kan vara att dekorera hemmet med blommor och växter. Minst lika viktigt är också att få till en avslappnande miljö. Detta kan göras genom att dekorera med ljus och leta fram en Spotifylista med stämningsfull musik att spela i bakgrunden.

Tips på saker att göra under ett hemmaspa kan vara ansiktsmasker, hemmagjorda fotbehandlingar eller att fixa naglarna i en avslappnande manikyr. Vill ni göra det lilla extra väljer ni att boka till en DIY Workshop, som är en aktivitet där ni får skapa era egna naturliga bodyscrubs eller parfymer. Produkterna som ni skapar kan ni senare använda i ert hemmaspa!

Vill du läsa mer om vår DIY Workshop, eller andra kreativa gruppaktiviteter kan du läsa mer här.

Samla tjejerna och skäm bort er!

Comments


kickitoffevent logo.png
bottom of page