top of page

Create It - En kul DIY verkstad


Teambuilding för arbetsgrupper, ett event för kompisgänget eller ett sätt att nätverka med nyfunna DIY-are. Gruppaktiviteten Create It ger utlopp för kreativt skapande samtidigt som den för människor närmare. Dessutom garanteras engagerade gruppledare som får grupper att kliva ur sitt skal och skapa en kul och minnesvärd stund.

Konceptet kommer ur vår tids fascination för naturliga produkter och hur man på ett kreativt sätt kan komma igång med skapandet av naturliga skönhetsprodukter så som body scrubs och parfymer. Det är den perfekta aktiviteten att kombinera ihop med en personaldag eller att sätta en unik touch på en möhippa.

Hur ser upplägget ut?

Gruppen samlas på en förutbestämd plats, här finns flexibla alternativ. Det vanligaste är att aktiviteten hålls hemma hos någon om den bokas av privatpersoner eller på arbetsplatsen om det är ett företagsevent. Aktiviteten inleds med att gruppledaren håller en engagerande introduktion där gruppen får se, känna, smaka och lukta på ett hav av råvaror som kan användas i naturliga produkter. Efter att gruppen inspirerats delas gruppen upp i mindre team där man tillsammans jobbar fram en unik produkt. Varje person får med sig sin unika produkt hem samt ett receptblad för att kunna återskapa den vid ett senare tillfälle.

Vad gör aktiviteten unik?

Detta är ingen utbildning i vanlig bemärkelse utan det är gruppaktiviteten som är i fokus. Som alltid erbjuder Kick It Off Event en energiboost med engagerade och inspirerande gruppledare.

Ute efter en unik upplevelse till ditt nästa event? Då är Create It en väl vald investering!


kickitoffevent logo.png
bottom of page