OM OSS

VÅRT KONCEPT

Vi för in det gröna i event!.. och det har vi gjort sedan 2017.

Vi som driver Kick It Off Event heter Sandy & Patrik, två riktiga eventnördar med en passion för att alltid sätta pricken över i. Det bästa vi vet är att samla personer vi tycker om och därför har vi skapat spännande koncept för er som vill umgås på en ny nivå. Förutom att ge er en unik upplevelse har vi som vision att bidra till ett mer hållbart sätt att ha kul.

12F61531-5384-48DB-A532-159D91E67E74.jpe

VÅRA AKTIVITETER & WORKSHOPS

Våra aktiviteter kännetecknas av kreativitet med ett grönt fokus. Under våra aktiviteter lär ni er skapa från grunden och vi arbetar med en stor del ekologiska råvaror. Vare sig du anser dig vara kreativ eller inte så kan vi lova att du får en minnesvärd upplevelse ihop med personer du tycker om!

Under rådande pandemi försöker vi i den mån det går hålla våra aktiviteter på ett säkert sätt. Hör av dig till oss för att skräddarsy ett upplägg som passar er.

VART FINNS VI?

Kick It Off Event har kontor i Mölndal, strax utanför Göteborg, men då vi är en mobil verksamhet håller vi event på flera orter i Sverige. Alla våra aktiviteter är utformade efter vår ambition att erbjuda våra tjänster där kunden är och du som kund kan därför räkna med hög flexibilitet när du väljer vart du ska hålla ditt event. Vill du hålla en aktivitet på distans kan vi skräddarsy ett upplägg som passar er.

nastuh-abootalebi-JdcJn85xD2k-unsplash.j

VART HÅLLS EVENTEN?

Du som kund bestämmer vart eventet ska hållas. Det kan exempelvis vara i en egen bokad lokal, på arbetsplatsen, i hemmet eller på en offentlig plats. Behöver du tips för just ditt event, hör av dig till oss!

Om du vill ha hjälp i hur du ska tänka i planerandet av ditt event kan du läsa mer i vår blogg eller höra av dig till oss så bollar vi idéer.

Lämna en recension
Ditt betyg på aktivitetenGanska dåligtInte så braOkejBraMycket braDitt betyg på aktiviteten
arrow&v

Tack för din recension. Den dyker upp på sidan så snart vi granskat den.