OM OSS

VÅRT KONCEPT

Vi för in det gröna i event!

 

Vi som driver Kick It Off Event heter Sandy & Patrik, en socionom med en förkärlek för kreativt skapande och en kock med en passion för allt som har med nytänkande att göra. Vår vision är att bidra till ett mer hållbart sätt att ha kul genom tjänster som skapar unika upplevelser och samtidigt lär dig mer om vad det innebär att tänka grönt. Vi vill möjliggöra att du som kund ska kunna sätta en unik touch på ditt event och inspireras till nya och spännande koncept för att samla människor du tycker om.

Vi syftar alltid till att vara prisvärda, skapa engagemang och att alltid sätta gruppen i fokus. Och allt detta genom att värna om miljön när ni väljer våra tjänster. Läs mer om vårt hållbarhetsfokus.

VÅRA AKTIVITETER & WORKSHOPS

Våra aktiviteter kännetecknas av kreativitet med ett grönt fokus. Under våra aktiviteter lär ni er skapa från grunden och där en stor del är ekologiska råvaror. Vare sig du anser dig vara kreativ eller inte så kan vi lova att du får en minnesvärd upplevelse ihop med personer du tycker om!

För grupper med fokus på teambuilding erbjuder vi workshops där vi använder oss av pedagogiska och kreativa verktyg för att skapa interaktiva övningar och moment. Vi utgår från beprövade metoder, men har jobbat fram egna nytänkande sätt att arbeta med grupputveckling.

VART FINNS VI?

Kick It Off Event har kontor i Mölndal, strax utanför Göteborg, men då vi är en mobil verksamhet håller vi event på flera orter i Sverige. Alla våra aktiviteter är utformade efter vår ambition att erbjuda våra tjänster där kunden är och du som kund kan därför räkna med hög flexibilitet när du väljer vart du ska hålla ditt event. Några populära städer att hålla våra aktiviteter är bl.a. Malmö, Lund, Stockholm och Halmstad.

VART HÅLLS EVENTEN?

Du som kund bestämmer vart eventet ska hållas. Det kan exempelvis vara i en egen bokad lokal, på arbetsplatsen, i hemmet eller på en offentlig plats. Du kan läsa mer under varje aktivitet/workshop där vi listar förslag på platser.

Om du vill ha hjälp i hur du ska tänka i planerandet av ditt event kan du läsa mer i vår blogg eller höra av dig till oss så bollar vi idéer.

Lämna en recension
Ditt betyg på aktivitetenGanska dåligtInte så braOkejBraMycket braDitt betyg på aktiviteten
arrow&v
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2021 by Kick It Off Event AB