Om oss

OM OSS

VÅRT KONCEPT

Vi för in det gröna i event! Och det har vi gjort sedan 2017. Vi som driver Kick It Off Event heter Sandy & Patrik, två riktiga eventnördar med en passion för att alltid sätta pricken över i. Det bästa vi vet är att samla personer vi tycker om och därför har vi skapat spännande DIY-koncept för grupper att umgås och ha kul ihop. Förutom att ge er en unik upplevelse har vi som vision att bidra till ett mer hållbart sätt att ha kul.

Patrik och Sandy
Göteborg

VART FINNS VI?

Kick It Off Event har kontor i Mölndal, strax utanför Göteborg, men då vi är en mobil verksamhet håller vi event på flera orter i Sverige. Alla våra aktiviteter är utformade efter vår ambition att erbjuda våra tjänster där kunden är.

Du som kund bestämmer vart eventet ska hållas. Det kan exempelvis vara i en egen bokad lokal, på arbetsplatsen, i hemmet eller på en offentlig plats. Behöver du tips för just ditt event, hör av dig till oss!

PRESENT- OCH EVENTBOXAR

Sedan 2021 driver Kick It Off Event även e-handeln labowtique.se som säljer skräddarsydda presentboxar och boxar för event, företag och fest.

Vi är stolta över att fortsätta utöka våra tjänster för alla er som tycker om att ge det lilla extra. Vi kan hjälpa er med bland annat företagsgåvor, bridesmaid proposals och möhippeboxar, samt personliga boxar för födelsedag, examen eller bröllopsgåvor.

La Bowtique presentbox
Lämna en recension
Ditt betyg på aktivitetenGanska dåligtInte så braOkejBraMycket braDitt betyg på aktiviteten
arrow&v

Tack för din recension. Den dyker upp på sidan så snart vi granskat den.

Kick It Off Event Logo