top of page

Brunchguiden del 3 - Brunchboost


Det finns många anledningar att fixa ihop ett brunchevent, varför inte liksom? Du får hänga med personer du tycker om och du får äta gott. Dessutom är en hemmabrunch lyxigare än en vanlig gammal hederlig frukost. Om du följt Brunchguiden har du fått tips och inspiration inför att hålla ditt egna brunchevent. Har du missat del 1 och 2 kan du läsa dom HÄR.

I den tredje och sista delen av Brunchguiden hjälper vi dig ta ditt brunchevent till en ny nivå. Man skulle kunna tro att man kan nöja sig med att ha en varierad och god brunchbuffé, men för oss betyder event mycket mer än så. Vi på Kick It Off Event tror på att alla kan skapa event med det lilla extra, ett event man kommer ihåg och har roligt på. Hemligheten till att skapa ett unikt event där du samlar dina favoritpersoner för en minnesvärd upplevelse är att boosta ditt event med en eller flera aktiviteter.

Tre aktiviteter som boostar ditt brunchevent:

#1 Kreativt skapande

Få saker skapar lika bra gemenskap som en kreativ aktivitet. Att få skapa något och sätta sin unika touch på det är uppskattat hos många. Vi erbjuder två alternativ för grupper som vill skapa egna naturliga skönhetsprodukter. Det ena är att skapa sin alldeles egna parfym. Här få du dofta dig fram till dina favoritdofter och sedan skapa en unik "signature scent". Om ni istället vill testa på att skapa en produkt som är nyttig för huden kan ni välja att skapa body scrubs. Kick It Off Event´s kreativa aktivitet Create It har kommit att bli populär att hållas på allt från möhippor till födelsedagar och andra privata event. Förutom att det är himla kul med en kreativ aktivitet är det även lärorikt. Man får med sig både en unik produkt och en hel del kunskaper för att kunna fortsätta på hemmaplan.

HÄR kan du läsa mer om Create It.

#2 Bordslek

När man vill skapa härlig laganda och sätta fart på diskussionerna fungerar en bordslek som den perfekta icebreakern. En bordslek delar oftast in bordet i olika lag där man sedan tävlar i grenar som kan hållas runt bordet, exempelvis en quiz eller charader. Anledningen till att bordslekar är så populärt på exempelvis bröllop och födelsedagsfester är just för att de med en gång sätter fart på gruppen och skapar goda skratt. Vill du slippa sitta och komma på egna lekar att hålla under brunchen kan du boka The Kick Start Game som är ett "komma igång"-spel som passar de flesta sammanhang, inte minst ett brunchevent.

HÄR kan du läsa mer om The Kick Start Game.

#3 Matlagning

Att laga brunchen ihop kan bli en aktivitet i sig där alla får olika ansvarsområden och tillsammans sätter samman brunchen. Med erfarenhet av matlagningsaktiviteter vet vi att matlagning alltid är ett vinnande koncept. Något som kan vara bra att tänka på är att det oftast blir både roligare och lättare att planera en brunch om man väljer ett tema att utgå från. När ni sedan ska laga maten kan ni verkligen gå all in i hur ni tolkar temat. Tips och inspiration för vilka rätter man kan ha på sitt brunchevent hittar du i del 2 av Brunchguiden.

HÄR kan du läsa mer om brunchmat.

 

Vi skulle vilja påstå att du nu är redo för att skapa ett brunchevent som både innehåller roliga, spännande och nytänkande moment. Allt för att skapa minnesvärda upplevelser för dig och dina vänner. Är du en sann eventplanerare och vill ha hjälp att planera fler typer av event kan du läsa mer i vår Eventguide. Bor du i Göteborgsområdet har vi ett hett erbjudande för dig och dina vänner!

JUST NU FÅR DU 15% RABATT VID BOKNING AV EN AKTIVITET SOM HÅLLS PÅ ETT BRUNCHEVENT*

Uppge koden BRUNCH18 när du bokar!

*Erbjudandet gäller bokningar i Göteborgsområdet under maj och juni 2018. Erbjudandet gäller endast aktiviteterna Create It och The Kick Start Game (ordinarie pris 200-350:-/pers). Minimidebitering 3 personer.


kickitoffevent logo.png
bottom of page