top of page

Kan man hålla en möhippa online?

Om det är någonting 2020 lärt oss, så är det att allting går att göra online. Virtuella jobbmöten är just nu snarare regel än undantag, familjer samlas över videosamtal och allt fler deltar på olika typer av virtuella event.

 

Men hur fungerar det att anordna ett eget event online?

Och vad hände med alla som skulle gifta sig i år?

 

Många har skjutit upp sina bröllop till nästa år, men många har också valt att skala ner och gifta sig under rådande pandemi. Så till dig som har en vän som ska gifta sig i år, möhippa online är möjligt!

Även om du fortfarande kan boka Kick It Off Events DIY-aktiviteter som hålls på plats, kan en distansaktivitet vara ett alternativ för grupper som riskerar att bli för stora eller som vill undvika onödigt resande. Med en aktivitet online kan gruppen antingen dela upp sig om den är för stor eller samlas och slippa kontakt med en utomstående, vilket är perfekt om man är en mindre grupp.

Vår DIY Workshop där grupper får skapa naturlig hudvård så som body scrubs går därför nu att hålla som distansaktivitet. Så här går det till:

  1. Ungefär 1 vecka innan aktiviteten kommer ditt DIY-kit på posten. Den innehåller bland annat basvaror, burkar och material ni behöver i skapandet.

  2. I samband med att du får hem ditt DIY-kit får du även en inköpslista med färska råvaror att handla in på aktivitetsdagen.

  3. På aktivitetsdagen kopplar ni upp er via videolänk och en av våra eventledare leder er genom alla steg och guidar er i skapandet. Ni kan välja om ni vill hålla i denna del på egen hand. Vi skickar i så fall med ett dokument med information så att ni själva kan hålla i aktiviteten.

Vill du veta mer eller kanske boka ditt DIY-kit, hör av dig till oss! Kick It Off Event strävar efter att alltid kunna erbjuda dig de grönaste aktiviteterna till ditt event. En distansaktivitet är ännu ett steg i denna riktning och kan beställas vart du än befinner dig i landet, till skillnad från våra aktiviteter på plats.

Lycka till med planerandet av möhippan!

kickitoffevent logo.png
bottom of page