top of page

Råsocker + Mynta + Lime = Tjejkväll 2.0


Kanske tänker du på en klassisk drink, men det är inte bara i en drink som kombinationen råsocker, mynta och lime passar bra. Här får du 3 oförglömliga recept som garanterat sätter din tjejkväll på kartan! Kom ihåg vart du hörde det först!

Limecupcakes med mojitofrosting

Ibland bara måste man få synda lite och gör man inte det bäst med en cupcake eller två?

Muffins 12 st

100 gram smör

2 st ägg

2 dl strösocker

2 tsk bakpulver

2 tsk vaniljsocker

1 dl mjölk

1 lime

Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker poröst. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt detta växelvis med det smälta smöret och mjölken. Tillsätt limejuice och riv i skalet från en lime. Fördela i muffinsformar och grädda mitt i ugnen i 200 grader i ca 15 minuter.

Frosting

6 g mjukt smör

4 dl florsocker

1 dl råsocker

100 g philadelphiaost

1 msk färskpressad limejuice

1 msk finhackad färsk mynta

Blanda samman alla ingredienser och spritsa på muffinsen efter de svalnat. Känner du dig extra busig kan du ha i några droppar ljus rom i frostingen. Voilá!

Kick It Off Events Mojito Body Scrub

För alla som älskar hemmaspa är en naturlig body scrub ett måste. Att kombinera kreativt skapande med en hemmakväll med tjejerna kan bara bli succé.

4 msk råsocker

1,5 msk jojobaolja

1 tsk finhackad färsk mynta

3 droppar eterisk olja med doft av lime

Rivet limeskal

Blanda samman alla ingredienser. Din body scrub kan du sedan använda i badet eller i duschen för att skrubba bort döda hudceller och rengöra huden på djupet. Både limen och myntan hjälper till mot trött och skadad hud och ger dig en fräsch och uppiggande känsla.

Mojito lemonade

En klassisk mojito är ju bara den ett vinnande koncept. Men för den som vill ta det lite lugnt med alkoholen och njuta av en minst lika god dryck ska testa Mojitolemonaden.

1 liter vatten

1 dl råsocker

3 st limefrukter

1/2 myntaplanta

Blanda socker och limejuice tills sockret nästan löst sig. Tillsätt vattnet och myntabladen. Servera med mycket is och börja längta till sommaren!

 

Vill du hålla en unik tjejkväll där ni tillsammans får skapa body scrubs eller parfymer? Samla vännerna och boka vår gruppaktivitet Create It där vi kommer hem till er och håller den exklusivt för er.

Pris: 350kr/person

Var: Göteborg, Stockholm, Malmö, Borås, Varberg, Halmstad, Helsingborg, Lund, Jönköping, Linköping, Örebro, Eskilstuna, Uppsala


Comments


kickitoffevent logo.png
bottom of page