top of page

2018, året då du...?


Nytt år, nya möjligheter. Vi hör det överallt. Visst låter det klyschygt, men många av oss tycker ändå om konceptet av att under kommande år göra saker liiite bättre än föregående år. Med det sagt behöver inte målsättningarna under året vara så himla komplicerade.

Vilka event ska du hålla i år?

Vår vision är att 2018 ska bli året då du valde att spendera mer tid med personer du tycker om. Du kanske går och väntar på att bli överraskad med en möhippa eller själv planerar ett stort kalas? Vare sig det handlar om större födelsedagar, fler tjejmiddagar eller häftigare hemmafester så ska det finnas unika koncept att skapa det lilla extra med under ditt speciella tillfälle.

Vi guidar dig!

Under året lovar vi att fullkomligt spotta ut tips och inspiration som hjälper dig att planera ditt event. Sådant som du annars skulle betala för, ger vi dig gratis. Det ska vara kul att planera event. Inte dyrt. Inte komplicerat.

Fyll ditt och dina vänners 2018 med energi, skratt och wowfaktor. Inspiration till ditt nästa event hittar du på Facebook och Instagram eller under hashtagen #kickitoffevent

Gott nytt år och god fortsättning önskar teamet på Kick It Off Event!


kickitoffevent logo.png
bottom of page