top of page

För dig som älskar att planera event


Vi tror på att många sitter på förmågan att planera events och som tycker om utmaningen det medför. Känner du att du är en av dessa personer så har du hittat rätt. Kick It Off Event är till för alla er som älskar att fixa events, vi ger er bara redskapen att lyckas fullt ut.

Vi har bestämt oss för att låta dig välja plats, välja mat och annat som anses som grundpelare för ett lyckat event, men låt oss stå för det lilla extra. Kanske planerar du en födelsedag, en möhippa eller ett företagsevent? Eller kanske tänker du bjuda hem bästa vännerna på en hemmafest eller middag?

Hos oss hittar du unika gruppaktiviteter som inte bara sätter grupper i fokus utan också har lyckats jobba fram koncept som medför att grupper inspireras och engageras. Kick It Off Event står för en peppstart, en energiboost som vi tycker saknas på marknaden.

Kolla in vår eventguide och inspireras till stordåd!

kickitoffevent logo.png
bottom of page