För dig som älskar att planera event

September 22, 2017

Vi tror på att många sitter på förmågan att planera events och som tycker om utmaningen det medför. Känner du att du är en av dessa personer så har du hittat rätt. Kick It Off Event är till för alla er som älskar att fixa events, vi ger er bara redskapen att lyckas fullt ut.

 

Vi har bestämt oss för att låta dig välja plats, välja mat och annat som anses som grundpelare för ett lyckat event, men låt oss stå för det lilla extra. Kanske planerar du en födelsedag, en möhippa eller ett företagsevent? Eller kanske tänker du bjuda hem bästa vännerna på en hemmafest eller middag?

 

Hos oss hittar du unika gruppaktiviteter som inte bara sätter grupper i fokus utan också har lyckats jobba fram koncept som medför att grupper inspireras och engageras. Kick It Off Event står för en peppstart, en energiboost som vi tycker saknas på marknaden.

 

Kolla in vår eventguide och inspireras till stordåd!

 

 

Please reload

Matlagning, workshop eller kreativt skapande?

Hitta din aktivitet till ditt nästa event.

April 13, 2018

January 22, 2018

January 1, 2018

Please reload

Kontakta oss
Senaste
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 by Kick It Off Event AB