RELIVE IT

HISTORISK MATLAGNING

Har du alltid drömt om att bli en historieätare?

 

En nästintill magisk upplevelse väntar när vi stiger in i en annan tid. Här väcks tidstypiska matlagningskunskaper till liv och sys ihop till en förtrollande måltid.

Aktiviteten passar både den historieintresserade och matfantasten. Ni guidas genom ett hav av färska råvaror och får tillsammans laga mat ihop utifrån 1600-talsinspirerade recept och med handledning av våra proffsiga eventledare. Som pricken över i samlas ni för en historisk måltid med överraskande inslag för att få en total upplevelse av att man befinner sig i en annan tid.

Aktiviteten bjuder på en blandning av teambuildande inslag, praktiska läromoment och en smakupplevelse få i vår nutida värld får chansen att testa.Vart hålls aktiviteten?

Relive It kan hållas där ni önskar, det som krävs är ett normalutrustat kök med plats för den planerade gruppstorleken. Det kan till exempel vara i hemmet, i en festlokal, på arbetsplatsen eller annan lokal med tillgång till ett kök. Mer information ges vid bokningsförfrågan.

INNEHÅLL

  • Unik smakprovning av typiska smaker från förr.

  • Gemensam matlagning efter 1600-talsinspirerade recept.

  • Färska och till stor del ekologiska råvaror.

  • Historisk måltid i en iscensatt historisk miljö.
     

Pris


Priset varierar beroende på gruppstorlek och staden aktiviteten hålls i. Hör av dig till oss för prisförslag. Minimidebitering 5 000 SEK inkl. moms.
Tidsåtgång


Aktiviteten i sin helhet varar ca 3 - 4 timmar beroende på gruppstorlek. Aktiv matlagning i ca. 2,5 timmar.
Gruppstorlek


Rekommendation 4 - 12 st i normalstort kök Maxantal 20 personer

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2021 by Kick It Off Event AB