VI TROR PÅ

HÅLLBART FÖRETAGANDE

Vi skulle vilja påstå att vi är ett grönt företag. Vi tänker hållbart, vi tänker grönt, vi tänker framtid. Det blir allt viktigare för oss människor att leva gott utan att behöva belasta naturen eller att det får negativa följder på vår egen hälsa. Tar vi inspiration från hur man levde förr och samtidigt inspireras av framtidens krav får vi den perfekta kombinationen av miljösmarta och moderna aktiviteter.

RENT KONKRET

För att måna om miljö och människor har vi ett genomgående grönt tänk. Alla våra aktiviteter har inslag och kopplingar till naturen och naturlig framställning. Från råvarorna vi använder i matlagningsaktiviteterna och tallrikarna maten serveras på till material vi använder i våra workshops speglar denna värdering. Då vi även rör oss över stora delar av Sverige är det en självklarhet för oss att välja miljövänliga alternativ vid transport.

 

SAMARBETSPARTNERS

Vi ställer höga krav på vilka som blir våra samarbetspartners. Restauranger, caféer eller konferensverksamheter som vi samarbetar med har alla ett grönt fokus genom att de erbjuder närproducerade, ekologiska och miljövänliga produkter och tjänster.

MÅL

Vi har som mål att vara det självklara valet för ett miljösmart event. Genom att välja våra aktiviteter och workshops till ditt nästa event bidrar du till en grönare jord.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2021 by Kick It Off Event AB