TASTE IT

MEZE

Taste It - smaka er igenom det bästa från Mellanöstern

 

Meze består utav en stor variation smårätter. En mezebuffé ser olika ut i olika länder och i denna matlagningsaktivitetet har vi plockat ihop det bästa av det bästa. Här får du uppleva en blandning av smaker från bland annat Marocko, Libanon, Turkiet och Iran.

 

Ni kommer i en avslappnad miljö få laga rätter som både smakar ljuvligt, men som också bidrar till ett mer hållbart sätt att laga mat. Förutom att ni får upp ögonen för miljösmart mat, får ni tid att mingla och umgås under tiden. Senare bjuds ni in till ett uppdukat bord för att inta er egenlagade måltid.

 

Det krävs inga förkunskaper i köket, utan endast en vilja att lära sig. Våra proffsiga eventledare guidar er genom alla moment.


Vart hålls aktiviteten?

Våra matlagningsaktiviteter kan hållas där ni önskar, det som krävs är ett normalutrustat kök med plats för den planerade gruppstorleken. Det kan till exempel vara i hemmet, i en festlokal/matstudio, på arbetsplatsen eller annan lokal med tillgång till ett kök. Hör av dig om du behöver hyra lokal!

INNEHÅLL

  • Gemensam matlagning av smårätter från Mellanöstern.

  • Lär er laga mat från grunden.

  • Handplockade råvaror till en meny som till stor del består av ekologiska råvaror.

  • Går att göra helvegetarisk!
     

Pris


Priset varierar beroende på gruppstorlek och staden aktiviteten hålls i. Hör av dig till oss för prisförslag. Pris från 750 SEK/person Minimidebitering 5 000 SEK inkl. moms.
Tidsåtgång


Aktiviteten i sin helhet varar ca 3 - 4 timmar beroende på gruppstorlek. Aktiv matlagning i ca 2,5 timmar.
Gruppstorlek


Rekommendation 4 - 12 st i normalstort kök Maxantal 20 personer

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2021 by Kick It Off Event AB