shutterstock_553598563_edited_edited.jpg

MATLAGNING

Den perfekta kombinationen av matlagning och mingel!

Med fokus på bra råvaror och i en avslappnad miljö kommer ni få laga mat som både smakar ljuvligt, men också bidrar till ett mer hållbart sätt att laga mat. Vi erbjuder olika typer av upplägg och teman för att ni ska hitta något som passar just era smaklökar.

Hos oss kan du boka Matworkshops eller Matlagningsaktiviteter.

 

En Matworkshop kan man säga är en kombination av en matlagningsaktivitet och en matlagningskurs.Där fokuserar vi på en specifik teknik eller råvara som vi grottar ner oss i och tillreder tillsammans lättare mat så som t ex plock- och mingelmat.

 

Våra Matlagningsaktiviteter däremot lagar ni tillsammans en komplett måltid med flera rätter, ofta utifrån ett tema. En matlagningsaktivitet varar också längre än en matworkshop.

Pris


Offert gäller för matlagningsaktiviteter och matworkshops då vi skräddarsyr upplägget utifrån era behov och önskemål. Matworkshops från 450 SEK/person Matlagningsaktiviteter från 850 SEK/person *Transportkostnader tillkommer vid uppdrag utanför Göteborgsområdet
Praktisk info


Tidsåtgång
Matworkshop 2 timmar
Matlagningsaktivitet ca. 4 timmar Gruppstorlek
Vi arbetar med både stora och små grupper så upplägget går att anpassa utifrån behov. För våra matlagningsaktiviteter har vi en maxgräns på 20 personer. Just nu under rådande pandemi hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller gruppstorlekar. Senast uppdaterad 2021-03-02
Företagsgrupper & teambuilding


Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företagsevent där vi anpassar upplägget för att främja gruppgemenskap och teambuilding. Det kan exempelvis vara uppdelning i mindre grupper, temainspirerade uppdrag och tävlingsmoment. Hör av er till oss för offert.
Boosta ditt event


Goodiebags Boosta mateventet med goodiebags fyllda med ekologiska godsaker från ert lokala närområde. Utseendet på våra goodiebags kan skräddarsys efter önskemål.Pris på offert ges vid bokningsförfrågan. Hyra matstudio Ditt event kan hållas i en professionell matstudio med toppmodern köksutrustning. Vi samarbetar med flera matstudios i olika städer som går att boka till en extra kostnad.Pris på offert ges vid bokningsförfrågan.

INNEHÅLL

  • Aktiviteten leds av en kock och en eventledare.

  • Matlagning från grunden.

  • Till stor del ekologiska råvaror.

  • Går att anpassa efter allergier och specialkost.

  • Går att få ett helvegetariskt upplägg!

kelsey-chance-575535-unsplash.jpg