KICK IT YOUNG

WORKSHOP FÖR UNGOMSGRUPPER

Kick It Young är workshopen speciellt utformad för ungdomsgrupper. Kärnan i grupper med unga personer är att hitta en fin balans mellan att utmanas i sitt individuella tänkande och att samtidigt få positiv uppmuntran från varandra i gruppen.

Våra workshopledare är tränade i att leda diskussioner och övningar utifrån olika gruppers behov och sammansättning. Målet med vår workshop är att skapa ett klimat där goda relationer främjas. Gruppen guidas genom dilemman, värderingsövningar och kreativa uppdrag för att skapa engagemang och god sammanhållning i gruppen. Workshopen innehåller en mix av lekfulla moment och ledda diskussionsövningar, med ständigt fokus på gruppen.

Vi lägger stor vikt vid att alla får komma till tals i den mån de själva känner sig bekväma med, att varje individ ska se sin viktiga roll i gruppen och att skapa medvetenhet i gruppen om vad schyssta diskussioner innebär. Vi garanterar att deltagarna lär sig mer om varandra, men även om sig själva.

Vad ingår?

I priset ingår 1 eller 2 st workshopledare beroende på gruppens storlek, allt material nödvändigt för att genomföra workshopen (bland annat våra egenutformade ord- och bildkort) och ett diplom för alla deltagare.

 

Dessutom kan vi garantera en lärorik och kul stund!

Vanliga frågor

Prisuppgifter


Workshopen Kick It Young 2 h workshop kostar 200 SEK/person ex moms. 3 h workshop kostar 300 SEK/person ex moms. Minimidebitering 12 personer. Mer information om övningarna för respektive workshop ges på förfrågan.
För vilka åldrar passar workshopen?


Workshopen är utformad för ungdomsgruppen, särskilt för högstadie- och gymnasieelever i åldrarna 13 -19 år.
Kan workshopen anpassas till lätt svenska?


Ja, våra professionella workshopsledare anpassar upplägget och språknivån efter era behov och önskemål. Uppge i bokningen om anpassning önskas.
Information om våra workshopledare


Vi har ställt höga krav på våra workshopledare. Alla är utbildade och har erfarenhet av grupprocesser och att arbeta med gruppdynamik för att ni ska få ett professionellt bemötande och handfasta verktyg att arbeta efter. Våra workshopledare som håller i Kick It Young har även specifik erfarenhet av att arbeta med ungdomsgrupper.
Vart hålls workshopen?


Vi är flexibla och anpassar oss efter era önskemål. Workshopen kan till exempel hållas i klassrummet, i konferenslokalen, på lägergården eller varför inte utomhus.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 by Kick It Off Event AB