KICK IT OVER

WORKSHOP FÖR ERFARNA GRUPPER

Kick It Over är workshopen speciellt utformad för grupper som arbetat ihop ett tag och som är redo för nya utmaningar. Workshopen passar arbetsgrupper, föreningar och andra verksamheter där gruppdynamik är a och o.

Genom interaktiva övningar och våra professionella eventledares handfasta verktyg lär gruppen känna varandra på ett helt nytt sätt. Här kastas gamla föreställningar om varandra omkull och ni utmanas i era olika roller. Ledorden för workshopen är att öka samarbete, väcka engagemangsglöden till liv och vända och vrida på gemensamma värderingar. Detta för att kunna lyckas som ett bra team, speciellt då inarbetade mönster ibland kan stå i vägen för nytänk och visioner.

Övningarna är av olika slag, vissa av mer lättsam karaktär och andra klurigare där gruppen utmanas och engageras.

 

Skicka bokningsförfrågan för att få mer information!

Vad ingår?

1 erfaren workshopledare, allt material som behövs för att genomföra workshopen (bland annat våra egenutformade ord- och bildkort), samt en riktig energiboost inför kommande utmaningar.

Boka denna workshop i bokningsformuläret nedan!

Vanliga frågor

Prisuppgifter


375 SEK/person. Minimidebitering 4 500 SEK ex moms. Tidsåtgången för workshopen är 3 timmar.
För vilka grupper passar workshopen?


Fördelaktigt är om gruppen i sin helhet arbetat i ihop i mer än 12 månader. Om gruppen varit verksam mindre än 12 månader, eller om många nya medarbetare tillkommit, rekommenderar vi att ni bokar vår Workshop Kick It On för att få ut som mest där ni som grupp befinner er just nu. Gruppen får ut som mest om ni är mellan 8 - 25 st personer.
Vart hålls workshopen?


Workshopen kan t.ex hållas i konferenslokalen eller i mötesrummet på arbetsplatsen. Workshopen passar även utmärkt att hållas utomhus.
Kan workshopen anpassas till lätt svenska?


Ja, våra professionella workshopsledare anpassar upplägget och språknivån efter era önskemål. Uppge i bokningen om anpassning önskas.
Info om våra workshopsledare


Vi har ställt höga krav på våra workshopledare. Alla är utbildade och har efrarenhet av grupprocesser och att arbeta med gruppdynamik för att ni ska få ett professionellt bemötande och handfasta verktyg att arbeta efter.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2021 by Kick It Off Event AB