KICK IT ON

WORKSHOP FÖR NYA GRUPPER

Kick It On är workshopen speciellt utformad för nya grupper. Genom interaktiva övningar och våra professionella eventledares handfasta verktyg lär gruppen känna varandra inför ett kommande samarbete. Ledorden för workshopen är att öka samarbete, skapa engagemang och tydliggöra gemensamma värderingar, allt för att kunna lyckas som ett bra team.
 

En god start är avgörande för det fortsatta samarbetet och viktigt är även att gruppen tidigt ser vilka möjligheter den nya gruppen medför. Förutom "lära känna"-övningar kommer ni ta del av övningar som ger en inblick i gruppens samlade egenskaper och styrkor, samt hur ni kan använda dessa i kommande arbete.

Övningarna är av olika slag, vissa av mer lättsam karaktär och andra klurigare där gruppen utmanas och engageras.

 

Skicka en bokningsförfrågan för att få mer information!

Vad ingår?

1 erfaren workshopledare, allt material som behövs för att genomföra workshopen (bland annat våra egenutformade ord- och bildkort), samt en riktig energiboost inför kommande projekt.

Boka denna workshop i bokningsformuläret nedan!

Vanliga frågor

Prisuppgifter


375 SEK/ person. Minimidebitering 4 500 SEK ex moms. Tidsåtgången för workshopen är 3 timmar.
För vilka grupper passar workshopen?


Fördelaktigt är om gruppen ska börja arbeta ihop inom en snar framtid eller precis börjat arbeta ihop. Det kan också vara så att många nya medarbetare tillkommit och då är Kick It On perfekt för er. Om gruppen i sin helhet varit verksam i mer än 12 månader rekommenderar vi att ni bokar vår Workshop Kick It Over för att få ut som mest där ni som grupp befinner er just nu. Gruppen får ut som mest om ni är mellan 8 - 25 st personer.
Vart hålls workshopen?


Workshopen kan t.ex. hållas i konferenslokalen eller i mötesrummet på arbetsplatsen. Den passar även utmärkt att hållas utomhus.
Kan workshopen anpassas till lätt svenska?


Ja, våra professionella workshopsledare anpassar upplägget och språknivån efter era behov och önskemål. Uppge i bokningen om anpassning önskas.
Info om våra workshopledare


Vi har ställt höga krav på våra workshopledare. Alla är utbildade och har erfarenhet av gruppprocesser och att arbeta med gruppdynamik. Detta för att ni ska få ett professionellt bemötande och handfasta verktyg att arbeta efter.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2021 by Kick It Off Event AB