top of page
diyworkshop 2023.jpg

HUDVÅRDSWORKSHOP

Den ultimata kreativa aktiviteten!

Piffa till ditt event med en aktivitet där ni som grupp får skapa egen naturlig hudvård. Våra DIY Workshops är den perfekta aktiviteten för alla DIY-are där ute, om inte en perfekt start för den som vill bli en.

Ni guidas genom färska råvaror och naturliga dofter och inspireras till hur man skapar sin alldeles egen body scrub eller parfym. Efter att vi kickat igång det kreativa tänket är det dags att skapa en unik produkt.

 

En DIY-workshop är en uppskattad aktivitet att hålla på möhippan, som teambuilding med kollegorna, eller med kompisgänget på tjejkvällen. Vi garanter att ni kommer få en både rolig och lärorik upplevelse.

 • Vad kostar boxen?
  DIY-boxen kostar 395 SEK inkl. moms. Gratis leverans direkt till dörren ingår. Extra set (burk,skål och spatel) + 35 SEK
 • Vart levererar ni?
  Vi levererar kostnadsfritt till adresser iGöteborg och Mölndal. Bor du längre bort går det bra att hämta upp boxen hos oss i Mölndal. Leverans och upphämtning måndag, torsdag och fredag. Du bokar din leverans/upphämtning i samband med beställning av boxen. Leverans Måndag & Fredag kl.09.00-11.00 Torsdag kl.17.00-19.00 Upphämtning Måndag & Fredag kl.12.00-13.00 Torsdag kl. 20.00-21.00
 • Hur fungerar det?
  Skicka in din beställning via formuläret till vänster eller maila in din beställning. Vi hör av oss via mail inom 24 timmar. Betalning Betalning sker vid leverans/upphämtning av din box. Det går att betala via Swish eller med kontokort. För företagskunder erbjuder vi betalning via faktura. Avbokning Avbokning måste ske senast kl. 12.00 dagen före din bokade leverans/upphämtning. Vid avbokning senare debiterar vi en avgift på 100 SEK/box. Du kan avboka via mail eller på telefon.
 • Vad finns för alternativ för företag och stora grupper?
  Vill ni beställa flera boxar som leveras till separata adresser går det bra. Ni kan precisera detta när ni gör beställningen så att samtliga boxar levereras samma dag. Större beställningar är bäst att maila in till oss. Vill ni ha ett gemensamt digitalt event med en eventledare som leder eventet via exempelvis Zoom eller Skype, så kan detta bokas separat. Hör av er för att få en offert. Vi fixar allt det praktiska!

INNEHÅLL

 • Skapa body scrubs eller parfymer.

 • Lär dig mer om råvaror och dofters påverkan.

 • DIY Workshop med individuellt skapande av en unik produkt.

 • Aktiviteten hålls hos er, vi håller våra event i flera städer i Sverige.

Råvarubord med body scrub och parfymflaska
Keyboard and Mouse

RECENSION  AV DIY WORKSHOP BODY SCRUBS

"Det var så fint att kunna ha en tjejkväll hemma i vardagsrummet istället för att behöva åka iväg nånstans. Vi blev alla jättenöjda med våra bodyscrubs. Stort tack!"
Betyg 5 stjärnor
ANJA S, 2021/03/14

Några tidigare kunder:

Elite hotels
Ica
hyresgästföreningen
CGI
jayway
mälarenergi
axis
experis
avidicare
rejlers
region dalarna
kickitoffevent logo.png
bottom of page