Kick It Off Event Aktiviteter.JPEG

NATURLIG HUDVÅRD

Den ultimata aktiviteten för den kreative miljöälskaren!

Piffa till ditt event med en aktivitet där ni får skapa egen naturlig hudvård. Våra DIY Workshops är den perfekta aktiviteten för alla DIY-are där ute, om inte en perfekt start för den som vill bli en.

Ni guidas genom alla råvaror/dofter och inspireras till hur man skapar sin alldeles egna body scrub eller parfym. Efter att vi kickat igång det kreativa tänket är det dags att skapa en unik produkt.

 

Samla ditt kompisgäng eller kör aktiviteten med dina kollegor, oavsett garanterar vi att ni kommer få en både rolig och lärorik upplevelse.

Pris


375 SEK/person inklusive moms *Transportkostnader tillkommer vid uppdrag utanför Göteborgsområdet
Praktisk info


Tidsåtgång
Aktiviteten hålls under 1h 30 min
Gruppstorlek
Vi arbetar med både stora och små grupper så upplägget går att anpassa utifrån behov. Under rådande pandemi hänvisar vi till Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller gruppstorlekar. Senast uppdaterad 2021-08-09
Företagsgrupper & teambuilding


Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för företagsevent där vi anpassar upplägget för att främja gruppgemenskap och teambuilding. Det kan exempelvis vara uppdelning i mindre grupper, temainspirerade uppdrag och tävlingsmoment. Hör av er till oss för offert.
Boosta ditt event


Goodiebags Boosta hudvårdseventet med goodiebags fyllda med produkter och inspiration kopplat till våra teman; naturlig hudvård, DIY, eco friendly. Utseendet på våra goodiebags kan skräddarsys efter önskemål. Hyra lokal En perfekt "setting" kan ge ditt event det lilla extra. Vi vet många smultronställen du kan hyra eller abonnera. Vad sägs om ett orangeri, ett hustak eller en lokal med industriell inredning? Vi hjälper dig hitta en plats som skapar rätt känsla och gör sig fin på bild. Offert ges vid bokningsförfrågan.

INNEHÅLL

  • Skapa body scrubs eller parfymer.

  • Lär dig mer om råvaror och dofters påverkan.

  • DIY Workshop med individuellt skapande av en unik produkt.

  • Man får med sig sin egentillverkade produkt

board.jpg