DIY-BOXEN

En box fullpackad med grön kärlek!

DIY-boxen är för dig som inte kan få nog av kreativt skapande. Beställ hem din box, vi levererar kostnadsfritt direkt till dörren.
 

Boxen innehåller material och råvaror för att skapa flera body scrubs. Förutom allt material får du även tillgång till en exklusiv instruktionsvideo som introducerar dig för råvarorna och dess välgörande egenskaper och guidar dig steg för steg i ditt skapande av din alldeles egna hemmagjorda body scrub.

Dela boxen med någon du tycker om! Det går att beställa ett extra set med burk, skål och spatel för att kunna dela upplevelsen med någon.

Vanliga frågor

Vad kostar boxen?


DIY-boxen kostar 395 SEK inkl. moms. Gratis leverans direkt till dörren ingår. Extra set (burk,skål och spatel) + 35 SEK
Vart levererar ni?


Vi levererar kostnadsfritt till adresser i Göteborg och Mölndal. Bor du längre bort går det bra att hämta upp boxen hos oss i Mölndal. Leverans och upphämtning måndag, torsdag och fredag. Du bokar din leverans/upphämtning i samband med beställning av boxen. Leverans
Måndag & Fredag kl.09.00-11.00 Torsdag kl.17.00-19.00 Upphämtning
Måndag & Fredag kl.12.00-13.00 Torsdag kl. 20.00-21.00
Vad finns för alternativ för företag & stora grupper?


Vill ni beställa flera boxar som leveras till separata adresser går det bra. Ni kan precisera detta när ni gör beställningen så att samtliga boxar levereras samma dag. Större beställningar är bäst att maila in till oss. Vill ni ha ett gemensamt digitalt event med en eventledare som leder eventet via exempelvis Zoom eller Skype, så kan detta bokas separat. Hör av er för att få en offert. Vi fixar allt det praktiska!
Hur fungerar det?


Skicka in din beställning via formuläret till vänster eller maila in din beställning. Vi hör av oss via mail inom 24 timmar. Betalning Betalning sker vid leverans/upphämtning av din box. Det går att betala via Swish eller med kontokort. För företagskunder erbjuder vi betalning via faktura. Avbokning Avbokning måste ske senast kl. 12.00 dagen före din bokade leverans/upphämtning. Vid avbokning senare debiterar vi en avgift på 100 SEK/box. Du kan avboka via mail eller på telefon.

INNEHÅLL

  • 3 olika basoljor

  • 2 olika peelingsorter

  • 1 bodyscrub-burk

  • Skål och spatel av naturmaterial.

  • Ett urval av torrvaror

  • Ett urval av färska råvaror

  • Receptblad

  • Tillgång till Kick It Off Event's instruktionsvideo

DIY boxen.jpg