CREATE IT

BODY SCRUBS

INNEHÅLL

  • Inspirations- och råvarugenomgång

  • Skapa unika body scrubs i en kreativ process

  • Man får med sig sin egentillverkade produkt hem utan extra kostnad

  • Kan genomföras med eller utan tävlingsmoment.

Den ultimata aktiviteten för den kreative miljöälskaren!

Piffa till ditt event med en aktivitet där ni får skapa egen hud- och skönhetsvård. Vår skapandeverkstad är den perfekta aktiviteten för alla DIY-are där ute, om inte en perfekt start för den som vill bli en.

Ni guidas genom alla råvaror och inspireras till hur man skapar body scrubs utifrån önskat användningsområde. Efter att ni kickat igång det kreativa tänket  är det dags att skapa en unik produkt.

 

Samla ditt kompisgäng eller kör Create It med dina kollegor, oavsett garanterar vi att ni kommer få en både rolig och lärorik upplevelse.

Kick-off? Create It går att hålla som tävling med laguppdrag, perfekt för arbetsgruppen på kick-off. Hör av dig om du är intresserad och vill veta mer!
 

Pris


350 SEK/person inklusive moms *Transportkostnader kan tillkomma
Tidsåtgång


1,5 - 2 timmar
Gruppstorlek


Vi rekommenderar en gruppstolek på 8-30 personer. Dock är vi flexibla så hör av er med ert upplägg så pratar vi vidare.
Aktivitet på distans


Det går nu att boka Create It - Body scrubs oavsett vart ni befinner er i landet. Pris 295 SEK/person. Minimidebitering 2 200 SEK. Så går det till:

  1. Ca. 1 vecka innan aktiviteten levereras ditt DIY-kit, med basråvaror och material, på posten.
  2. Samtidigt får du även en inköpslista skickad till dig på mailen med färska råvaror att handla in till aktivitetsdagen.
  3. På aktivitetsdagen kopplar ni upp er via videolänk. En av våra engagerade eventledare guidar er genom skapandeprocessen och ni kan även ställa frågor och få individuell coachning kring hudtyp och råvaror som matchar.

Vart hålls aktiviteten?

Aktiviteten hålls alltid hos dig som kund. Det kan vara i hemmet, en lokal du bokat eller på arbetsplatsen. Vid fint väder håller vi även aktiviteten utomhus.

NYHET!

Denna aktivitet kan nu hållas på distans! Ni får en box med råvaror och material hemskickade, ni kan sedan välja om ni vill bli guidade i skapandet via videosamtal med en av våra eventledare eller själva styra upp och hålla i aktiviteten. Fiffigt va?

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

© 2020 by Kick It Off Event AB